Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

En indbyggelig rangetop giver dit køkken et moderne og eksklusivt look. En rangetop tilbyder fantastiske madlavningsegenskaber og er meget effektiv. Vælg blandt forskellige stilarter – vi har rangetoppen til netop dig!


Lofra - Rangetop 120 cm (Sort/Messing-detaljer)

Næste generation af madlavning er her endelig – rangetoppen! Dolce Vita er Lofras Premium kollektion. Rangetop giver dig fantastisk madlavning med 4 gasbrændere i en topklasse, 1 keramisk kogeplade med to varmezoner og en støbejernsplade med en riflet overflade.

- 4 gasbrændere
- 1 keramisk kogeplade
- 1 støbejernsplade
- Eksklusive messing-detaljer
- 3 års garanti

Klik her for mere information
 Steel Ascot - Induktionsplade 90 cm (Rustfri/Krom)

Gør dit køkken elegant med små detaljer! En klassisk 90 cm induktionsplade til indbygning, fra italienske Steel. Induktionspladen indgår i Ascot-serien, som kendetegnes af moderne design med inspiration og detaljer i britisk stil. Denne induktionsplade har et stilfuldt, rustfrit ydre med skønne, udsmykkede greb af krom, 5 effektive induktionszoner og digitalt display, som hurtigt hjælper dig med at finde den perfekte temperatur. Induktionspladen fra Ascot giver dig mulighed for at lave mad med stil – alle ugens dage!

- 5 induktionszoner
- Elegant og moderne design
- Findes i 9 farver og 4 farver på detaljer
- Eksklusive greb i britisk stil

Klik her for mere information
 Steel - Genesi - Induktionsplade 90 cm - Rustfri/Krom

Funktionel induktionsplade til den professionelle hjemmekok! Genesis - en moderne induktionsplade fra italienske Steel, til indbygning. En clean og stilren finish af rustfrit stål i høj kvalitet og eksklusive detaljer af krom som giver dig en førsteklasses oplevelse og følelse af at lave mad i et ægte restaurantkøkken. Denne induktionsplade er 90 cm bred, har en stor madlavningsoverflade med flexinduktion og 5 effektive induktionszoner, som nemt at bruge i kraft af de klassiske drejeknapper. En komfurplade med masser af karakter til den rigtige madentusiast!

- Moderne og stilren finish af børstet stål
- Flexinduktion med 5 madlavningszoner
- Eksklusive greb af krom

Klik her for mere information
 Steel – Enfasi Design40 – Induktionsplade 90 cm (Rustfri)

Enfasi Design40 – Et professionelt induktionskomfur fra italienske Steel, som leverer en suveræn madlavningsoplevelse i køkkenet! Stilsikkert og rummeligt induktionskomfur i rustfri finish, med regulerbare greb af børstet stål som nemt betjenes via frontpanelet. Denne induktionsplade er 90 cm bred, har 3 kraftige induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner, og hvor alle zoner kan anvendes med smart boost-funktion. Udmærket og nemt at anvende ved forskellige typer af madlavningsstile – perfekt når du vil tilberede og lave flere retter samtidigt!

- 3 induktionszoner og 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del af Enfasi-kollektionen
- Giver dit køkken et ensartet look

Klik her for flere billeder og mere information
 Steel – Enfasi Design40 – Induktionsplade 90 cm - All Black

Enfasi Design40 – Et professionelt induktionskomfur fra italienske Steel. Eksklusiv matsort finish i industrielt design som leverer en suveræn madlavningsoplevelse i køkkenet! Et stilsikkert og rummeligt komfur at lave mad på, med sorte indstillelige greb som nemt betjenes via frontpanelet. Denne induktionsplade er 90 cm bred, har 3 kraftige induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner, og hvor alle zoner kan anvendes med smart boost-funktion. Udmærket og nemt at anvende ved forskellige typer af madlavningsstile – perfekt når du vil tilberede og lave flere retter samtidigt!

- 3 induktionszoner og 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del af Enfasi-kollektionen
- Giver dit køkken et ensartet look

Klik her for flere billeder og mere information
 Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >