Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

BLACK WEEK - Åbningstider kundeservice: Ma-fr 08:00 - 22:00, Lø-sø 10:00 - 15:00
Tel: 89 88 29 04, Mail: info@myrangecooker.dkHistorien


Lofra blev grundlagt i 1956 af brødrene Lovato, som i efterkrigstiden anvendte brugt krigsmateriel til at producera gaskomfurer i rustfrit stål til husholdningsbrug. I 1980’erne tog produktionen rigtig fart, da Lovato-brødrenes sønner overtog foretagendet. Sønnerne satsede engageret på produktudvikling og blev en af de førende komfurproducenter i Italien. Nye komfurdesigns tog form, såsom Curva med sin patenterede hvælvede front og Dolce vita med sit traditionelle komfurdesign. Også ovne til indbygning og kogeplader blev en større del af sortimentet.

Produktionen sker stadigvæk lige udenfor Venedig i den lilla by Torreglia i Norditalien. Komfurerne fremstilles i hånden af omhyggeligt udvalgte materialer. Med en lang tradition, kærlighed til madlavning og den nyeste teknologi får du et komfur i verdensklasse.

Fra Lofra tilbyder vi i dag alt fra luksuriøse komfurer til komplette køkkenpakker med komfur, stænkbeskyttelse, emhætte, opvaskemaskine og køleskab. Lofras komfurer er præget af italiensk design og kan fås i alt fra 60 til 150 centimeters bredde i en mængde forskellige farver og med mange forskellige detaljer. Vælg mellem gas, induktion eller keramiske kogeplader samt et forskelligt antal ovne. Lofra – et lille stykke af Italien i dit køkken!Dolce Vita Series


Dolce Vita med sit brede sortiment af produkter kendetegnes af traditionelt komfurdesign og flotte, gennemarbejdede detaljer. Vælg mellem messing, bronze eller kromdetaljer og en mængde forskellige farvekombinationer. Med teknik og funktioner i absolut topklasse som passer ligeså godt til hjemmekokken som til den professionelle. Her får du et komfur som lever op til forventningerne og som passer til al slags madlavning i dit køkken. I Dolce Vita serien finder du udover komfurer også køleskabe, opvaskemaskiner, mikrobølgeovne og kaffemaskiner, som supplerer dit komfur og giver dit køkken et ensartet udseende.


Se alle komfurer fra Dolce Vita Brass Edition >

Se alle komfurer fra Dolce Vita Chrome Edition >

Se alle komfurer fra Dolce Vita Bronze Edition >
Curva series


Professional Curva fra italienske Lofra er komfuret til dig, som vil lave et statement i dit køkken. Curvas patenterede design med den hvælvede front giver komfuret sit karakteristiske udseende. Vælg mellem 10 forskellige farver samt gas eller induktionskogeplader. En unik komposition af moderne komfurdesign og teknologi i verdensklasse!


Se alle komfurer fra Curva Series >
Til indbygning


At bygge hvidevarer ind bliver stadig mere moderne, og det er god måde at spare plads i køkkenet på. Fra Lofras Dolce Vita serie tilbyder vi ovne, kogeplader mikrobølgeovne, rangetops og kaffemaskiner til indbygning. Kombiner hvidevarerne helt ud fra egne ønsker og design dit eget drømmekøkken. Lad autentisk kvalitet og moderne teknologi mødes på bedste vis i et flot design.


Se alle produkter til indbygning fra Lofra >
Køkkenløsninger


Nu kan du endelig købe en komplet køkkenløsning fra Lofras eksklusive serie, Dolce vita, til fordelagtige pakkepriser. Køb et komfur og suppler med køleskab og opvaskemaskine i samme traditionelle italienske stil! Dolce vita er serien fra Lofra, som kendetegnes af den absolut nyeste teknologi med flotte detaljer i messing, krom eller bronze. Hvidevarer i samme serie giver dit køkken et ensartet og gennemarbejdet udseende.


Se alle køkkenløsninger fra Lofra >Størrelsesvalg
Suppler dit komfur med tilbehør


Se alt tilbehør fra Lofra >


Lofra – et lille stykke af Italien i dit køkken!


Du finder hele Lofras katalog her >

Lad dig inspirere af Lofra og flotte køkkener fra hele verdenKundeservice

Mandag - Fredag 08.00 - 22.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >