Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

En induktionskogeplade til indbygning giver dit køkken et topmoderne og stilrent udseende. Vi tilbyder induktionskogeplader, der kan indbygges, fra italienske mærker som Lofra og Bertazzoni, hvis stilfulde kogeplader altid tilbyder en ægte kvalitet.


Bertazzoni - Modern Induktionsplade 90 cm med 3 multizoner

En induktionsplade til indbygning fra Bertazzoni med ekstra multizoner for en fuldendt madlavningsoplevelse! Induktionspladen er 90 cm bred og tilbyder mange moderne og praktiske funktioner, som letter stressede dage. Komfuret har 6 induktionszoner, 3 multizoner samt en kogezone, hvor du kan specificere madlavningsområdet i forhold til dit udstyr. Indbygget timer, børnelås og touchkontrol hvor du på fleksibel vis kan vælge mellem 15 effektniveauer inkl. boosters i alle zoner for endnu hurtigere tilberedning. En ekstraordinær og solid induktionsplade til såvel madentusiasten som den store familie.

- 6 induktionszoner og 3 multizoner
- Moderne og stilrent design
- 15 effektniveauer inkl. booster
- Nem at håndtere med touchkontrol (slim slide)

Klik her for flere billeder og mere information
 Steel Ascot - Induktionsplade 90 cm (Rustfri/Krom)

Gør dit køkken elegant med små detaljer! En klassisk 90 cm induktionsplade til indbygning, fra italienske Steel. Induktionspladen indgår i Ascot-serien, som kendetegnes af moderne design med inspiration og detaljer i britisk stil. Denne induktionsplade har et stilfuldt, rustfrit ydre med skønne, udsmykkede greb af krom, 5 effektive induktionszoner og digitalt display, som hurtigt hjælper dig med at finde den perfekte temperatur. Induktionspladen fra Ascot giver dig mulighed for at lave mad med stil – alle ugens dage!

- 5 induktionszoner
- Elegant og moderne design
- Findes i 9 farver og 4 farver på detaljer
- Eksklusive greb i britisk stil

Klik her for mere information
 Steel - Genesi - Induktionsplade 90 cm - Rustfri/Krom

Funktionel induktionsplade til den professionelle hjemmekok! Genesis - en moderne induktionsplade fra italienske Steel, til indbygning. En clean og stilren finish af rustfrit stål i høj kvalitet og eksklusive detaljer af krom som giver dig en førsteklasses oplevelse og følelse af at lave mad i et ægte restaurantkøkken. Denne induktionsplade er 90 cm bred, har en stor madlavningsoverflade med flexinduktion og 5 effektive induktionszoner, som nemt at bruge i kraft af de klassiske drejeknapper. En komfurplade med masser af karakter til den rigtige madentusiast!

- Moderne og stilren finish af børstet stål
- Flexinduktion med 5 madlavningszoner
- Eksklusive greb af krom

Klik her for mere information
 Steel – Enfasi Design40 – Induktionsplade 90 cm (Rustfri)

Enfasi Design40 – Et professionelt induktionskomfur fra italienske Steel, som leverer en suveræn madlavningsoplevelse i køkkenet! Stilsikkert og rummeligt induktionskomfur i rustfri finish, med regulerbare greb af børstet stål som nemt betjenes via frontpanelet. Denne induktionsplade er 90 cm bred, har 3 kraftige induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner, og hvor alle zoner kan anvendes med smart boost-funktion. Udmærket og nemt at anvende ved forskellige typer af madlavningsstile – perfekt når du vil tilberede og lave flere retter samtidigt!

- 3 induktionszoner og 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del af Enfasi-kollektionen
- Giver dit køkken et ensartet look

Klik her for flere billeder og mere information
 Steel – Enfasi Design40 – Induktionsplade 90 cm - All Black

Enfasi Design40 – Et professionelt induktionskomfur fra italienske Steel. Eksklusiv matsort finish i industrielt design som leverer en suveræn madlavningsoplevelse i køkkenet! Et stilsikkert og rummeligt komfur at lave mad på, med sorte indstillelige greb som nemt betjenes via frontpanelet. Denne induktionsplade er 90 cm bred, har 3 kraftige induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner, og hvor alle zoner kan anvendes med smart boost-funktion. Udmærket og nemt at anvende ved forskellige typer af madlavningsstile – perfekt når du vil tilberede og lave flere retter samtidigt!

- 3 induktionszoner og 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del af Enfasi-kollektionen
- Giver dit køkken et ensartet look

Klik her for flere billeder og mere information
 Lofra Nettuno - Gas- og induktionskogeplade 90 cm (mat sort)

Varier din madlavning med en moderne indbygget kogeplade fra italienske Lofra! Denne kombinerede induktionskogeplade og gaskogeplade tilbyder to måder at lave mad på i en og samme kogeplade. Lofras indbyggede gas- og induktionskogeplade er udstyret med 4 gasblus og 2 induktionszoner. Kogepladen har en matsort finish med detaljer i krom og integreres flot i køkkenbordet. Velegnet til dig, der ønsker en moderne, holdbar og effektiv kogeplade, der løfter både køkken og madlavning.

- 4 gasblus
- 2 induktionszoner
- Detaljer i krom

Klik her for mere information
 Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >