Gaskogeplade - MyRangeCooker.dk

Har du altid drømt om et stort gaskomfur i dit hjem, men har du måske ikke pladsen? Her er en gaskogeplade til indbygning den perfekte løsning! En gaskogeplade, der kan indbygges, er praktisk og giver samtidigt et moderne og stilrent look til dit køkken. Med en gaskogeplade kan du justere varmen hurtigt og derved skabe de bedste betingelser for en perfekt madlavning. En gaskogeplade er meget hurtig og effektiv, så du har lynhurtigt fået opvarmet vandet og panderne til madlavningen. Når du slukker for gassen, findes der tilmed ikke megen varme tilbage i grydeholderen. Du behøver ej heller at købe specielle gryder eller pander - for alle dine gryder passer på en gaskogeplade!

Vi tilbyder gaskogeplader til indbygning fra den italienske, familieejede virksomhed Lofra, hvis stilfulde kogeplader altid holder en høj kvalitet.


Lofra - Gaskogeplade Dolce Vita 60 cm

Elegant og stilfuld gaskogeplade fra italienske Lofra - få en lille bid af Italien lige hjem i dit køkken! Dolce Vita er Lofras premium collection og kendetegnes af ægte kvalitet, elegante detaljer og teknologi, der er på forkant med udviklingen.

- 4 gasblus, hvoraf det ene er et højeffektivt wokblus
- Elegante og eksklusive knapper
- Elektrisk gastænder (med lækageafbryder som ekstra sikkerhed)
- Fås i 3 forskellige farver

Klik her for mere information
 Lofra - Gaskogeplade Dolce Vita 90 cm Sort

Elegant og stilfuld gaskogeplade fra italienske Lofra - få en lille bid af Italien lige hjem i dit køkken! Dolce Vita er Lofras premium collection og kendetegnes af en ægte kvalitet, elegante detaljer og teknologi, der er på forkant med udviklingen.

- 5 st gasbrännare varav en högeffektiv wokbrännare
- Eleganta och exklusiva vred.
- Elektrisk gaständare (med lågfelsbrytare för extra säkerhet)
- Fås i 3 forskellige farver

Klik her for mere information
 Lofra Nettuno - Gas- og induktionskogeplade 90 cm (mat sort)

Varier din madlavning med en moderne indbygget kogeplade fra italienske Lofra! Denne kombinerede induktionskogeplade og gaskogeplade tilbyder to måder at lave mad på i en og samme kogeplade. Lofras indbyggede gas- og induktionskogeplade er udstyret med 4 gasblus og 2 induktionszoner. Kogepladen har en matsort finish med detaljer i krom og integreres flot i køkkenbordet. Velegnet til dig, der ønsker en moderne, holdbar og effektiv kogeplade, der løfter både køkken og madlavning.

- 4 gasblus
- 2 induktionszoner
- Detaljer i krom

Klik her for mere information
 Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >