Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

BLACK WEEK - Åbningstider kundeservice: Ma-fr 08:00 - 22:00, Lø-sø 10:00 - 15:00
Tel: 89 88 29 04, Mail: info@myrangecooker.dkHistorie


Steel blev grundlagt i 1922 af Angelo Po og drives endnu i dag af Po-familien. Angelo Po begyndte produktionen med at fremstille førsteklasses hvidevarer til restauranter. Noget som afspejler Steels produkter den dag i dag. Med fokus på innovation og funktionalitet i professionel standard. Steel producerer i dag sine produkter i Carpi i nærheden af de større byer Bologna og Milano.Gennemgående for samtlige Steel-produkter er rustfrit stål. Som i generationer har væres Steels kendetegnende materialevalg. Et slidstærkt, førsteklasses materiale som tåler daglig brug.


Ascot


Steel – Ascot Edition er køkkenkollektionen til dig, der drømmer om at designe dit eget drømmekøkken. Samtlige produkter er unikke og specialtilpasses efter netop dine behov og ønsker. Vælg mellem 9 forskellige farver og 4 forskellige farver på detaljer: Krom, messing, nikkel eller bronze. Med sine elegante linjer og flot bearbejdede detaljer er Ascot unik i sin genre.


Se alle komfurer fra Ascot Edition >


Genesi


Steel – Genesi Edition kendetegnes af rene linjer som kombineret med højtydende funktioner giver dig et professionelt komfur. Også Genesi-serien har hele 9 forskellige farvevalg, så du kan designe dit eget drømmekøkken. Rustfrit stål er gennemgående i Genesis design og giver en følelse af et gedigent restaurantkøkken hjemme hos dig!


Se alle komfurer fra Genesi Edition >

Størrelse og farvevalgKomplettér dit komfur med tilbehørSe alt tilbehør fra Steel her >


Komplettér køkkenløsninger fra Steel

Steel tilbyder eksklusive moduler som f.eks. komfurer og arbejdsborde i forskellige udførelser. Ved at placere modulerne sammen danner de en unik og komplet køkkenø/køkkenløsning. En køkkenø gør arbejdet i køkkenet praktisk og skaber et moderne look i dit køkken. Vælg frit, hvilke moduler du ønsker – og hvordan mange.
Lad dig inspirere af Steel og skønne køkkener fra hele verden


Se Steels produktkatalog her>
Kundeservice

Mandag - Fredag 08.00 - 22.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >