Bertazzoni - Professional Frysere - 60 cm | Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

Bertazzoni - Professional Frysere - 60 cm

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Bertazzoni Professional - Frysere - 60 cm
Bertazzonis topmoderne frysere i Professional-serien giver dig alt – og lidt til – som du behøver i en fryser. Fryserne leveres i to størrelser, 60 cm og 45 cm. Fryseren har to skuffer, to dørrum som kan justeres i højden, og to hylder som også kan højdejusteres. Fryseren har en ismaskine, hvor toppen fungerer som yderligere en hylde.

Fryseren har en rustfri overflade, og moderne løfte- og svinghængsler skaber en vægtløs og blød bevægelse ved åbning. Hængslerne muliggør en plan installation med minimal afstand fra omgivende skabslåger, så fryseren smelter elegant ind i køkkenet. Fryseren er forsynet med en automatisk ismaskine, hvor du kan vælge størrelse på isterningerne og anvende Super Ice-funktionen, hvis du vil øge isproduktionen med op til 50 %. Vandfiltersystemet sørger for, at isen er klar og lugtfri. Takket være No Frost-systemet slipper du for at afrime fryseren. Du styrer på elegant vis fryserens funktioner via den brugervenlige touch and scroll-skærm.

Tilpas fryseren til dit køkken
Fryseren kan justeres, så den passer til netop dit køkken. Kontakt os, hvis du ønsker noget af følgende:

  • Montering af din egen dør på vinkøleskabet
  • Andet håndtag i "Heritage"- eller "Master"-modellerne
  • Venstrehængt dør

Match med rustfrit
Vil du matche fryseren med andre hvidevarer af rustfrit stål til indbygning? Bertazzoni tilbyder både køleskabe og vinkøleskabe i samme serie, med samme højde og design. Du kan lade enhederne sammenbygge i bredden for et rigtigt flot resultat, som giver et ensartet udtryk i dit køkken. Både køleskabe og vinkøleskabe findes i forskellige bredder.

Frysere 45 cm
Køleskab 60 cm
Køleskab 75 cm
Køleskab 90 cm
Frysere 60 cm
Vinkøleskab 45 cm
Vinkøleskab 60 cm

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >