Bertazzoni - Professional Køleskab - 60 cm | Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

Bertazzoni - Professional Køleskab - 60 cm

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Bertazzoni Professional - Køleskab - 60 cm
Bertazzonis topmoderne køleskabe i Professional-serien giver dig alt – og lidt til – som du behøver i et køleskab til indbygning. Køleskabene leveres i tre størrelser: 60 cm, 75 cm og 90 cm. Bertazzonis køleskabe bevarer friske mad- og drikkevarer i en perfekt tilstand. Køleskabene er designet til at have den størst mulige kapacitet i dybden, som betyder, at du får mere plads i køleskabet end med et standardkøleskab i samme bredde.

Køleskabet er til indbygning og har en overflade af rustfrit stål. Dørenes moderne løfte- og svinghængsler skaber en vægtløs og blød bevægelse ved åbning. Hængslerne muliggør en plan installation med minimal afstand fra omgivende skabslåger, så køleskabet smelter elegant ind i køkkenet. De indvendige overflader af glas og aluminium er nemme at rengøre. Køleskabet har ekstraordinær hurtig køling, og med køleskabets smarte luftcirkulationssystem forbliver den kolde luft i køleskabet, også selvom døren åbnes tit. Du styrer på elegant vis køleskabets funktioner via den brugervenlige touch and scroll-skærm.

Tilpas køleskabet til dit køkken
Køleskabet kan justeres, så den passer til netop dit køkken. Kontakt os, hvis du ønsker noget af følgende:

  • Montering af din egen dør på vinkøleskabet
  • Andet håndtag i "Heritage"- eller "Master"-modellerne
  • Venstrehængt dør

Match med rustfrit
Vil du matche køleskabet med andre hvidevarer af rustfrit stål til indbygning? Bertazzoni tilbyder både frysere og vinkøleskabe i samme serie, med samme højde og design. Du kan lade enhederne sammenbygge i bredden for et rigtigt flot resultat, som giver et ensartet udtryk i dit køkken. Både frysere og vinkøleskabe findes i forskellige bredder.

Køleskab 75 cm
Køleskab 90 cm
Frysere 45 cm
Frysere 60 cm
Vinkøleskab 45 cm
Vinkøleskab 60 cm

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >