Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

Her finder du praktiske køkkenredskaber, som både letter og gør madlavningsprocessen i køkkenet sjovere.
Ostebræt valnød (50 x 20 cm)

Ostebræt – valnød. Et massivt serveringsbræt af førsteklasses amerikansk valnød med et skønt stavlimet og livligt design. Gedigent skærebræt med målet 50 x 20 cm – perfekt til brød, ost og afskåret pålæg – du får straks et luksuriøs ostebræt til at sætte frem og servere direkte fra til dine gæster. Brættet kan anvendes til mange ting og passer både til servering, ostebræt, skærebræt eller også som en flot dekoration og detalje i dit køkken.

Klik her for flere billeder og mere information
 Skærebræt, valnød (50 x 30 cm)

Langt skærebræt af valnød – en flot, praktisk og dekorativ detalje at have i køkkenet. Eksklusivt skærebræt af førsteklasses amerikansk valnød med målet 50 x 30 cm, har en bred arbejdsflade og er praktisk til mange anvendelsesområder – perfekt til dig som elsker at lave og servere maden flot. Et luksuriøst og funktionelt bræt som kan anvendes til opbevaringsbakke, skærebræt, serveringsfad eller bare som noget dekorativt at have fremme på bordet.

Klik her for flere billeder og mere information
 Skærebræt - Eg (80 x 40 cm)

Skærebræt eg – gedigent skærebræt fremstillet af endetræ fra tysk eg, en praktisk ting at have i køkkenet med flot design og i høj kvalitet. Et eksklusivt og robust skærebræt af eg med målet 80 x 40 cm, praktisk at anvende når du har brug for at hakke og skære kød eller grøntsager både før og under tilberedningen i køkkenet. Brættet har mange praktiske anvendelsesområder og passer både som opbevaring, skærebræt eller serveringsbakke.

Klik her for flere billeder og mere information
 Skærebræt, mahogni og valnød (50 x 30 cm)

Robust skærebræt i luksuriøst design af mahogni og valnød i høj kvalitet. Det glatte og stavlimede design gør det nemt at holde det rent, og det kan anvendes til mange ting i køkkenet. Et stort skærebræt af træ med målet 50 x 30 cm, som kan anvendes til mange kreative og elegante ting i køkkenet. Flot og dekorativt skærebræt, opbevaringsbakke eller serveringsbakke til både at hakke, tranchere og lægge kød og grøntsager på direkte til servering.

Klik her for flere billeder og mere information
 Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >