Range Cookers fra MyRangeCooker.dk

Her finder du praktiske køkkenredskaber, som både letter og gør madlavningsprocessen i køkkenet sjovere.
Køkkensæt – 3 dele (forklæde, grydelapper, skærebræt)

Gør madlavningen sjovere, forkæl dig selv og dit køkken med luksuriøst køkkentilbehør! Eksklusivt køkkensæt med 3 dele, med førsteklasses, håndlavede produkter. Denne pakke indeholder et slidstærkt forklæde og matchende grydelapper fremstillet af 100 % italiensk bøffelskind, et massivt skærebræt af valnød (50 x 30 cm). Flotte og praktiske detaljer at have stående synlige inden for rækkevidde. Perfekt gave til hjemmekokken!

Klik her for flere billeder og mere information
 Ostebræt valnød (50 x 20 cm)

Ostebræt – valnød. Et massivt serveringsbræt af førsteklasses amerikansk valnød med et skønt stavlimet og livligt design. Gedigent skærebræt med målet 50 x 20 cm – perfekt til brød, ost og afskåret pålæg – du får straks et luksuriøs ostebræt til at sætte frem og servere direkte fra til dine gæster. Brættet kan anvendes til mange ting og passer både til servering, ostebræt, skærebræt eller også som en flot dekoration og detalje i dit køkken.

Klik her for flere billeder og mere information
 Skærebræt, valnød (50 x 30 cm)

Langt skærebræt af valnød – en flot, praktisk og dekorativ detalje at have i køkkenet. Eksklusivt skærebræt af førsteklasses amerikansk valnød med målet 50 x 30 cm, har en bred arbejdsflade og er praktisk til mange anvendelsesområder – perfekt til dig som elsker at lave og servere maden flot. Et luksuriøst og funktionelt bræt som kan anvendes til opbevaringsbakke, skærebræt, serveringsfad eller bare som noget dekorativt at have fremme på bordet.

Klik her for flere billeder og mere information
 Forklæde af læder – cognac/brun

Et flot forklæde får dig at ligne en prof, når du laver mad, samtidigt med at du beskytter dit tøj mod sprøjt og stænk. Forklædet er lavet i hånden i Holland og fremstillet af 100 % italiensk bøffellæder, har et stilrent og funktionelt design med en lækker cognacfarvet brun tone. Et fleksibelt læderforklæde med justerbare remme i nakken og taljen, som giver en behagelig og føjelig pasform. Har også en praktisk rem foran, hvor du kan hænge dit viskestykke, praktisk til tørring af hænder under madlavningen.

- Håndlavet
- 100 % italiensk bøffellæder
- Beskytter dit tøj
- Kan aftørres

Klik her for flere billeder og mere information
 


Grydelapper 2-pack – læder (Cognac/brun)

Eksklusive grydelapper i en flot cognacfarvet brun tone. Slidstærke grydelapper i høj kvalitet i et håndlavet design, fremstillet af 100 % italiensk bøffellæder. Kan aftørres og er nemme at rengøre med en fugtig klud. Hver grydelap har desuden et øje til ophængning og bliver en både flot og praktisk detalje at have inden for række- og synsvidde i dit køkken. Grydelapperne sælges i 2-packs.

- Håndlavet
- 100 % italiensk bøffellæder
- Kan aftørres

Klik her for flere billeder og mere information
 


Skærebræt - Eg (80 x 40 cm)

Skærebræt eg – gedigent skærebræt fremstillet af endetræ fra tysk eg, en praktisk ting at have i køkkenet med flot design og i høj kvalitet. Et eksklusivt og robust skærebræt af eg med målet 80 x 40 cm, praktisk at anvende når du har brug for at hakke og skære kød eller grøntsager både før og under tilberedningen i køkkenet. Brættet har mange praktiske anvendelsesområder og passer både som opbevaring, skærebræt eller serveringsbakke.

Klik her for flere billeder og mere information
 Skærebræt, mahogni og valnød (50 x 30 cm)

Robust skærebræt i luksuriøst design af mahogni og valnød i høj kvalitet. Det glatte og stavlimede design gør det nemt at holde det rent, og det kan anvendes til mange ting i køkkenet. Et stort skærebræt af træ med målet 50 x 30 cm, som kan anvendes til mange kreative og elegante ting i køkkenet. Flot og dekorativt skærebræt, opbevaringsbakke eller serveringsbakke til både at hakke, tranchere og lægge kød og grøntsager på direkte til servering.

Klik her for flere billeder og mere information
 Kundeservice

Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
89 88 29 04

info@myrangecooker.dk

Købsvejledning >

Installationshjælp >

Vi hjælper
gerne med
installationen
af dit komfur!

Læs mere >

Tryg Shopping >